Οι gameplay μηχανισμοί του Dying Light 2 ξετυλίγονται μέσα από ένα βίντεο τριάντα λεπτών

Κυκλοφορεί σε λίγους μήνες ο τίτλος της Techland
03 Δεκεμβρίου 2021 16:13
Οι gameplay μηχανισμοί του Dying Light 2 ξετυλίγονται μέσα από ένα βίντεο τριάντα λεπτών

Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες και η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε ένα νέο βίντεο από το παιχνίδι, στο οποίο παίρνουμε μια καλύτερη ματιά από τον κόσμο του.

Αυτή τη φορά, μέσα από το “Dying 2 Know: Episode 5”, ο Jonah Scott, ο οποίος δανείζει τη φωνή του πρωταγωνιστή Aiden, μαζί με τη streamer Leah, μάς παρουσιάζουν διάφορες πτυχές του gameplay. Αυτό το βίντεο διαρκεί περίπου μισή ώρα και περιλαμβάνει μία μεγάλη αποστολή του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα βλέπουμε και τα εμπόδια που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον Aiden.

Επιπροσθέτως, στο νέο επεισόδιο βλέπουμε τον εξοπλισμό και τις ικανότητες του πρωταγωνιστή, όπως είναι το αλεξίπτωτο που θα τον βοηθήσει πολύ μέσα στο χάρτη. Η Techland πρόσφατα είπε πως η ανάπτυξη του Dying Light 2 ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ήδη έγινε χρυσό, κάτι που σημαίνει ότι πλέον το παιχνίδι είναι πανέτοιμο να σας υποδεχθεί αυτόν τον Φεβρουάριο.

To Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.