Παίκτης στο Halo Infinite πήρε 23 kills με μία σφαίρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που έγινε γρήγορα viral
02 Δεκεμβρίου 2021 19:51
Παίκτης στο Halo Infinite πήρε 23 kills με μία σφαίρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το multiplayer μέρος του Halo Infinite έχει κυκλοφορήσει σε “beta” μορφή εδώ και λίγες ημέρες ως free-to-play μορφή, για τις Xbox κονσόλες, αλλά και το PC. Ο τίτλος της 343 Industries αγαπήθηκε γρήγορα από τους παίκτες, αφού την πρώτη κιόλας μέρα κατάφερε να ξεπεράσει τους 270.000 ταυτόχρονους παίκτες, στο Steam.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που αφορά το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αυτή η είδηση κάνει λόγο για έναν παίκτη, ο οποίος είπε να πειραματιστεί με διάφορους τρόπους μέσα στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω tweet, το οποίο έγινε πολύ γρήγορα viral, ο χρήστης με την ονομασία sakanayalugang, πυροβόλησε και σκότωσε 23 παίκτες με μόνο μία σφαίρα, δοκιμάζοντας έτσι τις “δυνατότητες” του παιχνιδιού.

Καθώς η σφαίρα πηγαίνει από τον έναν παίκτη στον άλλον, εκείνοι πέφτουν σταδιακά σαν μια γραμμή ντόμινο, δείχνοντας ότι η σφαίρα πρέπει να διασχίσει φυσικά κάθε άτομο ξεχωριστά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και ηλεκτρονικούς υπολογιστές (μέσω Steam και Windows Store).