YouTuber τερμάτισε το Pokémon Shining Pearl σε 33 λεπτά, αλλά πως; (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αρκετά glitches και χωρίς…μάχες!
30 Νοεμβρίου 2021 08:54
YouTuber τερμάτισε το Pokémon Shining Pearl σε 33 λεπτά, αλλά πως; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Pokémon Shining Pearl και Pokémon Brilliant Diamond κυκλοφορούν μερικές μέρες αποκλειστικά για το Nintendo Switch, σημειώνοντας μια τεράστια εμπορική επιτυχία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Fans του franchise λάτρεψαν το remake της Nintendo και προφανώς μερικοί από αυτούς προσπαθούν για το καλύτερο ρεκόρ, όσον αφορά τα speedruns.

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε τώρα μια είδηση που αφορά το Pokémon Shining Pearl, αφού ένας speedrunner, αλλά και YouTuber ολοκλήρωσε το παιχνίδι μέσα σε μόλις 33 λεπτά. Πριν σας πούμε πως έγινε αυτό το κατόρθωμα, να αναφέρουμε ότι ο remake τίτλος αγγίζει τις 30 ώρες, σύμφωνα με το howlongtobeat.

O content creator, Wester δημοσίευσε ένα βίντεο με εκείνον να παίζει το παιχνίδι και να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ σε “any%”. Για να πετύχει όμως αυτό το speedrun χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει αρκετά glitches και φυσικά να παρακάμψει τις μάχες με τους άλλους εκπαιδευτές. Ακόμα και τις προσκλήσεις των Elite Four.

Μερικά από τα glitches που χρειάστηκε να κάνει ήταν να χαμηλώσει τελείως τη μουσική του παιχνιδιού για να μην ακούγονται κάποια ηχητικά, παράκαμπτε το animation όταν άνοιγε τις πόρτες για να αποφύγει τυχών cutscenes και μάχες, ενώ φυσικά ταξίδευε και εκτός ορίων στο χάρτη.

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω, ενώ πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για τα νέα Pokémon της Nintendo.