Δοκιμάστε το multiplayer του Company of Heroes 3 για μερικές μέρες!

Παίξτε την pre-alpha έκδοση δωρεάν
30 Νοεμβρίου 2021 08:28
Δοκιμάστε το multiplayer του Company of Heroes 3 για μερικές μέρες!

Τον περασμένο Ιούλιο μέσα από μία μεγάλη ανακοίνωση της Sega, μάθαμε ότι η ομάδα ανάπτυξης Relic Entertainment δουλεύει πάνω στο Company of Heroes 3. Η θρυλική RTS σειρά επιστρέφει και το νέο κεφάλαιο θέλει να σας πει τα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αν ανυπομονείτε όμως να παίξετε, η ομάδα ανάπτυξης πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της αυτό το Σαββατοκύριακο και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το Company of Heroes 3, χωρίς κανένα κόστος, μέσα από το multiplayer pre-alpha.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο COH Development account, με τους servers να ανοίγουν σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Μάλιστα, για να μην περιμένετε, μπορείτε ήδη να κάνετε pre-load τον τίτλο και να τον κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα είναι διαθέσιμος μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

Η εν λόγω pre-alpha έκδοση θα σας επιτρέπει να παίξετε σε τέσσερις ιταλικούς χάρτες με διάφορα multiplayer modes, συμπεριλαμβανωμένων των co-op vs AI, competitive PVP και Skirmish vs AI.

Οι πρώτες πληροφορίες για το CoH 3

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το 3ο κεφάλαιο θα επικεντρώνεται στην Ιταλία και στην Βόρεια Αφρική, ενώ θα περιλαμβάνει αρκετές νέες καινοτομίες όπως το «tactical pause” και δυναμικός campaign χάρτης.

Το Company of Heroes 3 θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για το PC και παρόλο που επίσημα δεν αναφέρθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, η Sega στοχεύει για το 2022.