Μια αποκάλυψη των The Game Awards 2021 ετοιμάζεται εδώ και 2.5 χρόνια!

Τι είναι άραγε;
29 Νοεμβρίου 2021 15:27
Μια αποκάλυψη των The Game Awards 2021 ετοιμάζεται εδώ και 2.5 χρόνια!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα The Game Awards 2021 έχει ξεκινήσει και για άλλη μια φορά ο παραγωγός και παρουσιαστής τους, Geoff Keighley, αναλαμβάνει να ανεβάσει τον πήχη του hype.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter, ο Keighley μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες για ένα από τα «World Premiere» που μπορούμε να περιμένουμε, δηλώνοντας:

Μόλις είδα την τελική εκδοχή μιας παγκόσμιας πρεμιέρας των The Game Awards, πάνω στην οποία δουλεύουμε με τον developer εδώ και 2.5 χρόνια. Είναι τιμή μου που μας εμπιστεύτηκαν να μοιραστούμε τη δουλειά τους με τον κόσμο.

2.5 χρόνια μοιάζουν με μεγάλο διάστημα, αλλά το καλοκαίρι του 2019 ήταν στην πραγματικότητα η τελευταία παγκόσμια περιοδεία που έκανα για να επισκεφτώ developers. Πάντα διασκεδάζω τόσο πολύ όταν επισκέπτομαι studios και ακούω για τα projects τους.

Ελπίζω να το κάνω ξανά το 2022.

Όπως φαίνεται, τα The Game Awards 2021 θα έχουν μια πραγματικά μεγάλη ανακοίνωση που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και 2.5 χρόνια. Το περιεχόμενό της, βέβαια, παραμένει άγνωστο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό έχει συνηθίσει να περιμένει μεγάλες αποκαλύψεις από τα σόου του Keighley, αφού στο παρελθόν έχουν φιλοξενήσει μέχρι και την πρώτη παρουσίαση νέας κονσόλας. Το μόνο που χρειάζεται επομένως, είναι λίγη ακόμη υπομονή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη τελετή απονομής των φετινών βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου, ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του event και όλων του των ανακοινώσεων.