Halo Infinite: Εντείνεται η κατακραυγή για τα microtransactions – “Σας ακούμε” δηλώνει η 343

Νέα τοποθέτηση από την ομάδα
25 Νοεμβρίου 2021 13:29
Halo Infinite: Εντείνεται η κατακραυγή για τα microtransactions – “Σας ακούμε” δηλώνει η 343

Όπως σας ενημερώσαμε, η multiplayer beta του Halo Infinite έχει εισπράξει πολλά θετικά σχόλια, αλλά συγχρόνως έχει απογοητεύσει και πολλούς παίκτες, εξαιτίας του progression συστήματος, του Battle Pass και των microtransactions.

Τώρα, χάρη στο νέο event Fracture: Tenrai, η κατακραυγή έγινε ακόμη πιο έντονη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες ανακάλυψαν πως ακόμη και αν ολοκληρώσεις όλα τα σχετικά challenges, τα οποία από χαρακτηρίζονται ως κουραστικά και υπερβολικά σε πολλές περιπτώσεις, δε μπορείς να αποκτήσεις όλα τα αντικείμενα του event στη μια εβδομάδα που διαρκεί. Αντιθέτως, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να επιστρέψει ξανά το συγκεκριμένο Fracture κάποια στιγμή το 2022.

Μάλιστα, τα σχόλια ήταν τόσο πολλά και το θέμα άρχισε να παίρνει τέτοιες διαστάσεις στα social media που η 343 Industries προέβη ξανά σε δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ο Community Director του στούντιο, Brian Jarrard, δήλωσε πως το feedback της κοινότητας είναι ξεκάθαρο και λαμβάνεται υπόψη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι όποιες αλλαγές θα χρειαστούν χρόνο.

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Ταξίδευα, γι’ αυτό και άργησα να απαντήσω. Ωστόσο, να ξέρετε πως ακούμε το εποικοδομητικό feedback σας. Οι αλλαγές θα χρειαστούν χρόνο και η προτεραιότητά μας αυτή την εβδομάδα είναι να δώσουμε στην ομάδα το διάλειμμα που της αξίζει για διακοπές, μετά από την πιεστική περίοδο μέχρι την κυκλοφορία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Το πως ακριβώς σκοπεύει η 343 Industries να βελτιώσει το progression στο παιχνίδι δεν είναι ακόμη άγνωστο, αλλά όπως φαίνεται θα χρειαστεί να οπλιστούμε με υπομονή, μιας και οι οποίες αλλαγές μάλλον απέχουν αρκετά.

Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam ή Microsoft Store.