Battlefield 2042: Ανακοινώθηκαν τεράστιες αλλαγές για να διορθωθεί η κατάσταση

Καθ’ οδόν πολλαπλά updates πριν το τέλος του 2021
24 Νοεμβρίου 2021 10:42
Battlefield 2042: Ανακοινώθηκαν τεράστιες αλλαγές για να διορθωθεί η κατάσταση

Το Battlefield 2042 βρίσκεται εδώ και περίπου μια εβδομάδα στα χέρια των παικτών και σίγουρα δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο. Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε, το παιχνίδι σκαρφάλωσε άμεσα στη λίστα των χειρότερα βαθμολογημένων προϊόντων του Steam, με την κοινότητα να το κατακεραυνώνει με χιλιάδες αρνητικές κριτικές.

Ωστόσο, η DICE και η EA φαίνεται πως ακούνε το feedback και ανακοίνωσαν τώρα τα πλάνα τους για το μέλλον του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης υποσχέθηκε πως θα υποστηρίζει και θα εξελίσσει το παιχνίδια για χρόνια, δημοσιεύοντας παράλληλα και τα changelogs των πρώτων ενημερώσεων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αύριο Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει το Update #2. Αυτό θα διορθώσει μερικά σημαντικά προβλήματα, όπως το balance των hovercrafts και η αίσθηση των όπλων, καθώς και το εκνευριστικό bug που απέτρεπε πολλές φορές το revive συμπαικτών.

Αναλυτικότερα, το changelog για την αυριανή ενημέρωση διαμορφώνεται ως εξής:

  • Improved Soldier Revives, addressing ‘unable to revive when a Soldier dies close to an object, or wall’.
  • A respawn protection system that will help to prevent any extraneous issues that can leave a player in a downed state for too long, and force a manual respawn when required.
  • Re-enabling our UAV-1 Interaction in Battlefield Portal, available on our Battlefield Bad Company 2 maps. It was overpowered, and we’ve made adjustments to account for that.
  • Vehicle Balancing for the LCAA Hovercraft and MD540 Nightbird mentioned above.
  • Dispersion has been reduced for all weapons except Shotguns, which results in more consistent bullet spread during gameplay.

Συγχρόνως, η DICE τόνισε πως σκοπεύει να προσθέσει στο παιχνίδι χαρακτηριστικά των παλιότερων τίτλων του franchise που αυτή τη φορά απουσιάζουν, όπως για παράδειγμα το scoreboard, ο server browser και το Voice Chat.

Τέλος, στη δημοσιότητα δόθηκε και το γιγαντιαίο changelog του επόμενου Update #3, το οποίο αναμένεται κάποια στιγμή το Δεκέμβριο.