To League of Legends συναντά το Street Fighter – Νέο gameplay από το επίσημο fighting game

Το 2D fighting project της Riot Games αποκαλύπτεται
22 Νοεμβρίου 2021 15:55
To League of Legends συναντά το Street Fighter – Νέο gameplay από το επίσημο fighting game

Η Riot Games συνεχίζει να επεκτείνει τον κόσμο του League of Legends και με αφορμή την επιτυχημένη animated σειρά Arcane του Netflix, αποκάλυψε τώρα και νέες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι της, με κωδική ονομασία Project L.

Πρόκειται για ένα 2D fighting, το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και φυσικά οι παίκτες θα έχουν υπό τον έλεγχό τους διάφορους champions που έχουν γνωρίσει ήδη μέσα από το League of Legends. Περνώντας, όμως,  στο νέο υλικό, η Riot Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό βίντεο 6 λεπτών, το οποίο θέλει να μας συστήσει ξανά στον τίτλο. Όπως τον χαρακτηρίζουν οι δημιουργοί του, λοιπόν, θα είναι ένα tag-team style fighting, στο οποίο θα μπορούμε να χτίσουμε ομάδες δύο χαρακτήρων. Παράλληλα, και το εικαστικό του παιχνιδιού έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που το είδαμε, όπως και το ρεπερτόριο κινήσεων των μαχητών.

Επιπροσθέτως, οι δημιουργοί μιλάνε και για άλλες πτυχές της εμπειρίας, όπως για τους πόρους που έχουν αφιερωθεί για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο το netcode, οπότε για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ώρα το Project L δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορούμε να περιμένουμε νεότερα κάποια στιγμή το 2022.