Ασταμάτητο το Star Citizen - Έφτασε τα $400 εκατομμύρια χρηματοδότησης

Από την παθιασμένη κοινότητά του
22 Νοεμβρίου 2021 13:49
Ασταμάτητο το Star Citizen - Έφτασε τα $400 εκατομμύρια χρηματοδότησης

Παρά τις όποιες καθυστερήσεις, όπως αυτή του single-player campaign Squadron 42 που έχασε την «διορία» του 2020, το Star Citizen συνεχίζει ακάθεκτο. Συγκεκριμένα, τα ταμεία της Cloud Imperium Games παραμένουν γεμάτα, αφού η παθιασμένη κοινότητα του παιχνιδιού βοήθησε στην επίτευξη ενός ακόμη εντυπωσιακού οροσήμου. Συγκεκριμένα, ο πήχης της χρηματοδότησης έχει ανέβει πλέον στα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από την αρχική Kickstarter καμπάνια, καθώς και από την σκληροπυρηνική κοινότητα που εξακολουθεί να στηρίζει το project μέχρι και σήμερα, αγοράζοντας με αμείωτους ρυθμούς in-game πλοία και άλλα αντικείμενα. Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του, το Star Citizen έχει συγκεντρώσει πλέον $403,099,418, χάρη σε 3,366,682 παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ορόσημο των $350 εκατομμυρίων είχε επιτευχθεί τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Για την ιστορία, το Star Citizen έκανε το ντεμπούτο του το 2012 στο Kickstarter, ως πνευματικός διάδοχος της αγαπημένης Wing Commander σειράς του Chris Roberts. Ο τίτλος σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα θα κυκλοφορούσε το 2014, αλλά εννέα χρόνια μετά την αρχική του αποκάλυψη βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι άγνωστο το πότε θα δούμε την τελική του έκδοση. Αυτό έχει προκαλέσει αρκετές φορές εντάσεις στην κοινότητα, με πολλούς να αμφισβητούν αν το παιχνίδι πρόκειται πράγματι να κυκλοφορήσει ποτέ.