Το Forza Horizon 5 γράφει ιστορία με νέο τεράστιο ρεκόρ παικτών

Μέσα στην πρώτη του εβδομάδα
19 Νοεμβρίου 2021 10:20
Το Forza Horizon 5 γράφει ιστορία με νέο τεράστιο ρεκόρ παικτών

Όπως σας ενημερώσαμε, το Forza Horizon 5 ξεκίνησε με το δεξί, αφού είχε καταφέρει μέσα στην πρώτη του μέρα να σπάσει το γενικό ρεκόρ των Xbox Game Studios, καταφέρνοντας το μεγαλύτερο ντεμπούτο από κάθε άλλο παιχνίδι της εταιρίας, ενώ έσπασε και το ρεκόρ του franchise, με τρείς φορές μεγαλύτερο μέγιστο ταυτόχρονων παικτών σε σύγκριση με το Forza Horizon 4.

Τώρα, η Playground Games ανακοίνωσε πως τα ρεκόρ για το Forza Horizon 5 δε σταματούν εκεί, αφού το Forza Horizon 5 κατάφερε το μεγαλύτερο ντεμπούτο όχι μόνο όσον αφορά τα Xbox Game Studios, αλλά στην ιστορία 20 χρόνων του Xbox γενικότερα. Συγκεκριμένα, μέσα στην πρώτη του εβδομάδα, το παιχνίδι κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες. Συγκριτικά, το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς είχε 2 εκατομμύρια παίκτες στην πρώτη του εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως το sequel έκανε πέντε φορές μεγαλύτερο ντεμπούτο.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της Playground Games.

Το Forza Horizon 5 είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One και Xbox Series X|S, καθώς και στις mobile συσκευές μέσω του cloud streaming του Xbox Game Pass. Για περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ και το σχετικό επεισόδιο του NewGame+ podcast πατώντας εδώ.