Καθυστερεί το νέο Saints Row – Το στούντιο εξηγείται

Δε θα γίνουν αλλαγές στον κόσμο και στους χαρακτήρες
17 Νοεμβρίου 2021 11:17
Καθυστερεί το νέο Saints Row – Το στούντιο εξηγείται

Το Saints Row είναι το νεότερο θύμα της πανδημίας. Συγκεκριμένα, το φιλόδοξο reboot της open world σειράς ήταν προγραμματισμένο μέχρι τώρα να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου του 2022. Ωστόσο, η ομάδα συνειδητοποίησε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δώσει σάρκα και οστά στο όραμά της και έτσι πλέον το νέο Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου του 2022.

Για να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις, η ομάδα διευκρίνισε πως η καθυστέρηση δε συνδέεται με αλλαγές στους χαρακτήρες και τον κόσμο που ήδη έχει παρουσιάσει. Αντιθέτως, σχετίζεται με τις δύσκολες συνθήκες εξ αποστάσεως εργασίας που έχει επιβάλλει η πανδημία. Η Volition ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες, επισημαίνοντας πως θέλει να τους προσφέρει το καλύτερο δυνατόν παιχνίδι.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Jim Boone, Chief Creative Officer της Volition:

Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο Saints Row παιχνίδι. Έτσι, αν κρατούσαμε την αρχική ημερομηνία, η εμπειρία δε θα ανταποκρινόταν στα στάνταρ που οι ίδιοι μας έχουμε θέσει και τα οποία αξίζετε και αναμένετε. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φέρει εις πέρας το όραμά της. Κάνουμε κάποιες απαραίτητες βελτιώσεις και δε θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο παιχνίδι, πέρα από συνολικές βελτιώσεις στην ποιότητα και επιπλέον polish.

Ειλικρινά, υποτιμήσαμε το αντίκτυπο που θα είχε η πανδημία στο πρόγραμμά μας, αν και όλοι προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην εργασία από το σπίτι και συνέχισαν να είναι απίστευτα παραγωγικοί.

Όπως αναφέραμε όταν ανακοινώσαμε το Saints Row τον Αύγουστο, θα είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο παιχνίδι της σειράς. Προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, έχουμε πλέον ένα γενναιόδωρο και ουσιαστικό χρονικό διάστημα για να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας.

Να είστε βέβαιοι, δε θα υπάρξουν αλλαγές στην ιστορία ή στους χαρακτήρες ή οτιδήποτε άλλο έχουμε οραματιστεί με αγάπη τα τελευταία χρόνια και έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καθυστέρηση του τίτλου μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα του Boone πατώντας εδώ.