Ρεκόρ παικτών σε λιγότερο από 3 ώρες για το Halo Infinite – Στις πρώτες θέσεις του Steam

Με το δεξί ξεκίνησε το multiplayer
16 Νοεμβρίου 2021 14:21
Ρεκόρ παικτών σε λιγότερο από 3 ώρες για το Halo Infinite – Στις πρώτες θέσεις του Steam

Όπως σας ενημερώσαμε, το multiplayer του Halo Infinite κυκλοφόρησε ως έκπληξη για τα 20 χρόνια της σειράς χτες, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου. Μέσα σε λίγες ώρες, λοιπόν, ο άκρως αναμενόμενος τίτλος κατάφερε να σπάσει ρεκόρ παικτών.

Συγκεκριμένα, το Halo Infinite είναι πλέον το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του Xbox στο Steam, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 272,586 ταυτόχρονους παίκτες. Το ρεκόρ ανήκε μέχρι τώρα στο Halo: The Master Chief Collection (με 161 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες) και το Infinite κατάφερε να το σπάσει μέσα σε μόλις 2.5 ώρες από την κυκλοφορία του.

Συνολικά το Halo Infinite σκαρφάλωσε αμέσως στις πρώτες θέσεις του Steam, μπαίνοντας στην πρώτη τετράδα όσον αφορά το 24ωρο μέγιστο ταυτόχρονων παικτών. Το εντυπωσιακό του ντεμπούτο, μάλιστα, του χάρισε και μια θέση στο αντίστοιχο chart όλων των εποχών, σημειώνοντας το 22ο μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών που έχει καταγραφεί στο Steam μέχρι σήμερα.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets δύο γνωστών αναλυτών της gaming βιομηχανίας, τα οποία επισημαίνουν πως ο αριθμός παικτών ενδέχεται να αυξηθεί περεταίρω μέσα στην εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο, καθώς περισσότεροι παίκτες κατεβάζουν το free-to-play multiplayer.

Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και ηλεκτρονικούς υπολογιστές (μέσω Steam και Windows Store).