Εκτός Ubisoft o επικεφαλής των Far Cry – «Υπηρεσία» το επόμενο κεφάλαιο;

Νέες φήμες για τη συνέχεια της σειράς
12 Νοεμβρίου 2021 14:52
Εκτός Ubisoft o επικεφαλής των Far Cry – «Υπηρεσία» το επόμενο κεφάλαιο;

Ο Dan Hay ανακοίνωσε μόλις την αποχώρησή του από την Ubisoft. Πρόκειται για τον βετεράνο της γαλλικής εταιρίας, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της σειράς Far Cry και εργαζόταν εκεί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αναλυτικότερα, ο Dan είχε το ρόλο του παραγωγού στο λατρεμένο Far Cry 3, ενώ στη συνέχεια συντέλεσε ως executive producer των Far Cry Blood Dragon, Far Cry 4, Far Cry Primal, Far Cry 5 και Far Cry New Dawn.

Το αξιοσημείωτο είναι πως μαζί με την αποχώρηση, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν και μερικές πληροφορίες για τη συνέχεια της open-world. Συγκεκριμένα, ένα ρεπορτάζ του Venturebeat επισημαίνει πως μέχρι τώρα, ο Dan βοηθούσε στη δημιουργία του επόμενου κεφαλαίου της σειράς, το οποίο θα έχει την μορφή υπηρεσίας και θα είναι κάτι αντίστοιχο με το Asssassin’s Creed Infinity για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει πριν μερικούς μήνες.

Επιπροσθέτως, με αφορμή την εσωτερική αυτή αλλαγή, η Ubisoft προέβη σε δηλώσεις, επισημαίνοντας στο VGC:

Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια στην Ubisoft, ο Dan Hay ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του ζωή και θα φύγει στις 12 Νοεμβρίου.

Ο Dan ήταν ο Executive Director του Far Cry και έχει αναπτύξει μια απίστευτα πειθαρχημένη ομάδα που έχει παράγει μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην ιστορία της Ubisoft.

Αν και ο Dan δεν έχει ανακοινώσει πού θα τον πάει το νέο του μονοπάτι, είμαστε βέβαιοι ότι θα του προσφέρει τις νέες προκλήσεις και εμπειρίες που αναζητά και που του αξίζουν. Ευχαριστούμε τον Dan για τις πολλές συνεισφορές του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο καιρό έχουν αποχωρήσει από την γαλλική publishing εταιρία διάφορα υψηλόβαθμα στελέχη, όπως ο director του Assassin's Creed Valhalla και ο lead writer των Assassin's Creed. Παρασκηνιακά υπάρχουν ακόμη προβλήματα, αφού πέρυσι είχαν έρθει στην επιφάνεια θέματα περί παρενόχλησης και τοξικής συμπεριφοράς.