Ετοιμαστείτε: Πανικός στα The Game Awards 2021 με πάνω από 40 παρουσιάσεις παιχνιδιών

Ο Geoff Keighley προετοιμάζει το έδαφος
11 Νοεμβρίου 2021 16:39
Ετοιμαστείτε: Πανικός στα The Game Awards 2021 με πάνω από 40 παρουσιάσεις παιχνιδιών

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα φετινά The Game Awards 2021 και έτσι ο παραγωγός τους, Geoff Keighley, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για την Epic Games, ο πασίγνωστος παρουσιαστής της βιομηχανίας ξεκαθάρισε πως το φετινό σόου που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο, θα δώσει περισσότερη έμφαση στα παιχνίδια αυτά καθ' αυτά. Μάλιστα, όσοι περιμένουν παρουσιάσεις νέων τίτλων και μεγάλες αποκαλύψεις, καλό θα ήταν να ετοιμάζονται, αφού ο Keighley τόνισε πως πρόκειται να δούμε 40 με 50 διαφορετικά projects, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον τα 10 θα είναι ολοκαίνουργια παιχνίδια που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο Keighley δε μπήκε σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς πρόκειται να αποκαλυφθεί, αλλά σημείωσε πως θα δούμε και αποκλειστικά next-gen παιχνίδια. Σχετικά με αυτό, δήλωσε:

Εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι έχουμε αγγίξει μόνο την επιφάνεια του τι είναι δυνατό στο PS5 και στο Xbox Series X, οπότε νομίζω ότι θα δείτε κάποια πράγματα στο σόου που είναι πραγματικά εκπληκτικά. Θα δούμε πλάνα από παιχνίδια που θα θυμίσουν στον κόσμο ότι τα καλύτερα αυτής της βιομηχανίας δεν έχουν έρθει ακόμα.

Όσον αφορά την έμφαση στα παιχνίδια για το φετινό σόου, ο Keighley πρόσθεσε:

Ξέρετε, είναι πολύ ωραίο να έχεις διασημότητες, είναι υπέροχο να έχεις μουσική, αλλά νομίζω ότι το να επικεντρώνεσαι πραγματικά στα παιχνίδια είναι σημαντικό. Εν τέλει, αυτό που πραγματικά μάθαμε πέρυσι είναι ότι τα παιχνίδια και τα trailers είναι αυτά που δίνουν την ώθηση στο σόου.

Δεν αποκλείεται φυσικά να δούμε γνωστούς celebrities από το χώρο του κινηματογράφου ή της μουσικής, ωστόσο οι εμφανίσεις αυτές θα σχετίζονται περισσότερο με τα video games αυτή τη φορά.

Τέλος, ο παρουσιαστής επισήμανε πως δε θα δούμε κάτι σχετικό με NFTs στο σόου, ωστόσο η άλλη αγαπημένη λέξη των εταιριών τελευταία, το metaverse, είναι κάτι που εξερευνά η ομάδα των The Game Awards, ως τρόπο παρακολούθησης του σόου.