Το Elden Ring θα έχει graphics και performance mode στις next-gen κονσόλες

Πρώτη φορά σε παιχνίδι της FromSoftware
06 Νοεμβρίου 2021 19:08
Το Elden Ring θα έχει graphics και performance mode στις next-gen κονσόλες

Έχουν περάσει πλέον λίγα εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που η FromSoftware άνοιξε εντελώς τα χαρτιά της για το επερχόμενο Elden Ring, το οποίο θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Φεβρουάριο.

Τώρα, όπως έγινε γνωστό, ο τίτλος θα υποστηρίζει “graphics και performance modes” στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Συγκεκριμένα, ο τίτλος -όπως είναι προφανές- θα τρέχει καλύτερα στις next-gen κονσόλες και θα σας επιτρέπει να απολαύσετε 4K ανάλυση με το Graphics Mode, ενώ αν προτιμάτε τα 60FPS θα υπάρχει και το Performance Mode, όπως έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια. Αυτό το νέο έρχεται απευθείας από το ψηφιακό κατάστημα GameSpot που έχει την συλλεκτική του PS5 και των Xbox Series X|S για προ-παραγγελία.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τη νέα επική περιπέτεια που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.