Αυτή είναι η τιμή του Skyrim: Anniversary Edition

Έρχεται σε λίγες μέρες η επετειακή έκδοση
05 Νοεμβρίου 2021 20:54
Αυτή είναι η τιμή του Skyrim: Anniversary Edition

Η Bethesda μόλις αποκάλυψε την τιμή της retail, αλλά και της ψυφιακής έκδοσης του Skyrim: Anniversary Edition, για τις κονσόλες και το PC. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού σηματοδοτεί την 10η επέτειο του τίτλου και φέρνει μαζί του όλο το περιεχόμενο που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα, καθώς και πολλά mods, από το Creation Club.

Η Anniversary edition θα έρθει στις 11 Νοεμβρίου, ακριβώς όπως συνέβη και με το αρχικό παιχνίδι πριν δέκα ολόκληρα χρόνια και θα κοστίζει €54.99, ενώ αν είστε κάτοχοι της Special Edition του Skyrim θα μπορείτε να αναβαθμίσετε στη νέα έκδοση με €19.99. Επίσης, το next-gen update για το PlayStation 5 και Xbox Series X|S, που θα βελτιώνει τα γραφικά, θα είναι δωρεάν.

Επιπροσθέτως, όλο το progress που έχετε στην Special Edition θα μπορεί να μεταφερθεί στην Anniversary Edition, όμως, αυτό δεν ισχύει από την PS4 στην PS5 έκδοση.

Η Anniversary Edition του Skyrim θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου (όπως και το αρχικό παιχνίδι δέκα χρόνια πριν) για PC, Xbox και PlayStation κονσόλες.