Το PlayStation συγχαίρει το Xbox για το Forza Horizon 5

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony στέλνει συγχαρητήρια
05 Νοεμβρίου 2021 11:10
Το PlayStation συγχαίρει το Xbox για το Forza Horizon 5

Σε μια κίνηση ευγενής άμιλλας, το υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation, Shuhei Yoshida, ο οποίος συντονίζει πλέον τις προσπάθειες της εταιρίας όσον αφορά τους indie τίτλους, απέστειλε δημόσια συγχαρητήρια στο Xbox για την κυκλοφορία του Forza Horizon 5.

Συγκεκριμένα, ο racing τίτλος έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τα μέσα παγκοσμίως και έτσι ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, έκανε ένα σχετικό tweet, τονίζοντας πόσο ωραίο είναι που ένα παιχνίδι της εταιρία αναδεικνύει την ομορφιά του Μεξικού, το οποίο σημειώνει πως έχει και μια εκπληκτική Xbox κοινότητα. 

Ο Yoshida, λοιπόν, απάντησε στο εν λόγω tweet, επισημαίνοντας:

Συγχαρητήρια για την κυκλοφορία, θα απολαύσω την επίσκεψη στο Μεξικό μέσα από το παιχνίδι!

Το δημόσιο πάρε-δώσε των Xbox και PlayStation δε σταμάτησε εκεί ωστόσο, αφού ο Spencer δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Yoshida για τα καλά του λόγια. Και αυτό το tweet ακολουθεί παρακάτω.

Το Forza Horizon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, Xbox One και Xbox Series X|S παγκοσμίως στις 9 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. Βέβαια, όσοι θέλουν να ξεκινήσουν την οδήγηση λίγο νωρίτερα, μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας την Premium Edition που προσφέρει πρόσβαση από σήμερα, 5 του μηνός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα των Unboxholics έχει παραλάβει ήδη τον τίτλο για review και οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι άκρως θετικές. Περισσότερα στο αναλυτικό κείμενο και στο επερχόμενο NewGame+ επεισόδιο που θα ακολουθήσουν εντός των επόμενων ημερών.