Δωρεάν παιχνίδια από τη Ubisoft για να γιορτάσει τα 35 χρόνια της

Ξεκινάνε οι προσφορές
03 Νοεμβρίου 2021 13:13
Δωρεάν παιχνίδια από τη Ubisoft για να γιορτάσει τα 35 χρόνια της

Η πασίγνωστη publishing εταιρία Ubisoft των Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Tom Clancy's και Rayman έκλεισε φέτος τα 35 της χρόνια, αφού ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1986. Θέλοντας, λοιπόν, να γιορτάσει τη μεγάλη επέτειο, αποκάλυψε την Ubisoft 35 καμπάνια της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η η γαλλική εταιρία υπόσχεται δύο μήνες γεμάτους ειδικά events, δώρα για την κοινότητα, καθώς και αναδρομές και αφιερώματα σε λατρεμένα παιχνίδια της. Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη και έτσι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ημερήσιο διαγωνισμό του Ubisoft Store για δώρα αξίας έως και €1000. Παράλληλα, πληθώρα παιχνιδιών της εταιρίας πωλούνται σε μειωμένες τιμές, ενώ οι παίκτες των Ghost Recon τίτλων μπορούν να διεκδικήσουν διάφορα in-game καλούδια.

Αυτή είναι μόνο η αρχή βέβαια, αφού στις 4 με 7 Νοεμβρίου θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Ghost Recon Breakpoint. Ομοίως, περισσότερα καλούδια είναι καθοδόν για τους συνδρομητές του Ubisoft+, ενώ η εταιρία σκοπεύει να δώσει και δωρεάν παιχνίδια σε όλους.

Περισσότερες πληροφορίες και links για όλες τις ενέργειες που έχει ετοιμάσει η Ubisoft, μπορείτε να βρείτε στην ειδική επετειακή σελίδα της πατώντας εδώ.