Η id Software προσλαμβάνει για ένα νέο κεφάλαιο σε μια ιστορική σειρά της

DOOM ή Quake;
01 Νοεμβρίου 2021 11:30
Η id Software προσλαμβάνει για ένα νέο κεφάλαιο σε μια ιστορική σειρά της

Με τα DLCs του Doom Eternal να έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες, η id Software φαίνεται πως ετοιμάζεται τώρα για το επόμενο project της. Συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα ανάπτυξης των DOOM, Wolfenstein, Quake και RAGE ανάρτησε διάφορες αγγελίες θέσεων εργασίας, αναζητώντας μεταξύ άλλων έναν Senior Technical Animator, έναν Skybox Artist και έναν Environment Concept Artist.

Μέσα από αυτές ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές γενικές πληροφορίες σχετικά με το επόμενο εγχείρημα του στούντιο. Αναλυτικότερα, οι developers που θα προσληφθούν, θα εργαστούν σε ένα action FPS, το οποίο ανήκει σε μια κλασσική σειρά που συνεχίζεται εδώ και χρόνια. Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι ζητείται να έχουν εμπειρία με τα fantasy και sci-fi genres.

Παρόλο που δε διευκρινίζεται τι ακριβώς ετοιμάζει η id, από τις παραπάνω πληροφορίες μπορούμε να συμπεράνουμε πως το επόμενο παιχνίδι της είναι κάποιο νέο DOOM ή Quake.

Βέβαια, αν λάβουμε υπόψη τις πιο πρόσφατες φήμες, το δεύτερο σενάριο είναι μάλλον το πιθανότερο. Εξάλλου, λάδι στη φωτιά έριξε και η ίδια η εταιρία. Προετοιμάζοντας το έδαφος και με αφορμή την 25η επέτειο της σειράς, κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος μια remastered έκδοση του αρχικού Quake για τις σύγχρονες πλατφόρμες, ενώ όλα τα παιχνίδια της σειράς προστέθηκαν στο Xbox Game Pass.