Το νέο trailer του Halo Infinite μάς θυμίζει ότι υπάρχει μόνο μια ελπίδα για την ανθρωπότητα

Και είναι ο Spartan 117
26 Οκτωβρίου 2021 19:34
Το νέο trailer του Halo Infinite μάς θυμίζει ότι υπάρχει μόνο μια ελπίδα για την ανθρωπότητα

Η 343 Industries μαζί με την Microsoft έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα μικρό teaser βίντεο από το επερχόμενο Halo Infinite. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο gameplay trailer, όπως αυτό που είδαμε εχθές το απόγευμα, αλλά για ένα βίντεο με “πρωταγωνιστή” τον αρχηγό των Banished.

Με το καλημέρα ο Escharum, αρχηγός αυτής της φατρίας , μας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει σωτηρία και μην περιμένετε κάποιον “ήρωα” να σας σώσει. Το βίντεο έχει διάρκεια 1:20 λεπτά και παράλληλα με αυτόν βλέπουμε να “αναγεννιέται” ο Master Chief, ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο οποίος είναι η μόνη πραγματική ελπίδα.

Οι Banished, μια εχθρική φατρία που έχει δημιουργηθεί από τα απομεινάρια των Covenant, έχει νικήσει τις δυνάμεις του UNSC, καταλαμβάνοντας το μυστηριώδες Zeta Halo και απειλεί την επιβίωση της ανθρωπότητας. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πραγματική ελευθερία και ένα γεμάτο campaign που δεν του λείπει τίποτα.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Δείτε το εν λόγω teaser παρακάτω.