Halo Infinite: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το campaign - 6 λεπτά gameplay

Νέα αναλυτική ματιά στο παιχνίδι
25 Οκτωβρίου 2021 16:34
Halo Infinite: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το campaign - 6 λεπτά gameplay

Πιστή στην υπόσχεσή της, η 343 Industries έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο campaign overview βίντεο του Halo Infinite. Πρόκειται για μια αναλυτική παρουσίαση έξι λεπτών που εξηγεί τις διάφορες πτυχές του single-player campaign, με άφθονα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα.

Στο Halo Infinite, οι Banished, μια εχθρική παράταξη που έχει δημιουργηθεί από τα απομεινάρια των Covenant, έχει νικήσει τις δυνάμεις του UNSC, καταλαμβάνοντας το μυστηριώδες Zeta Halo και απειλεί την επιβίωση της ανθρωπότητας. Τότε, όταν κάθε ελπίδα μοιάζει να έχει χαθεί, ο Master Chief επιστρέφει για να τα βάλει με τον πιο αδίστακτο εχθρό που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

Η 343 Industries υπόσχεται πραγματική ελευθερία στην "μεγαλύτερη, πιο ανοιχτή και γεμάτη περιπέτεια" Halo εμπειρία που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.