Έρχεται ειδικό event για τα 20 χρόνια Xbox τον επόμενο μήνα

Η Microsoft γιορτάζει τη μεγάλη επέτειο
20 Οκτωβρίου 2021 12:03
Έρχεται ειδικό event για τα 20 χρόνια Xbox τον επόμενο μήνα

Στις 15 Νοεμβρίου το Xbox και η σειρά Halo κλείνουν και επίσημα 20 χρόνια στην αγορά. Συνεχίζοντας, λοιπόν, τους εορτασμούς που έχουν ξεκινήσει από την αρχή του έτους με διάφορα επετειακά προϊόντα, η Microsoft ανακοίνωσε τώρα και ένα ειδικό ψηφιακό event.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) θα μεταδοθεί ζωντανά το Xbox Anniversary Celebration.

Η ανακοίνωση του event ξεκαθαρίζει πως δε θα υπάρχουν ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών, οπότε καλό θα ήταν να προσαρμόσετε αναλόγως τις προσδοκίες σας. Αντιθέτως, η εν λόγω μετάδοση θα έχει κυρίως εορταστικό χαρακτήρα, εστιάζοντας στα τελευταία είκοσι χρόνια του Xbox και της σειράς Halo. H Microsoft υποσχέθηκε πως θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο πρόσφατη φημολογία θέλει το συγκεκριμένο σόου να φιλοξενεί την εκ νέου αποκάλυψη του campaign του Halo Infinite. Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για να δείτε τα νέα πλάνα σε περίπτωση που όντως παρουσιαστούν, καθώς και για οτιδήποτε άλλο σκοπεύει να αποκαλύψει η εταιρία.