Παίξτε εντελώς δωρεάν το Riders Republic, το νέο extreme sports παιχνίδι της Ubisoft

Για μια ολόκληρη εβδομάδα
20 Οκτωβρίου 2021 11:41
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Riders Republic, το νέο extreme sports παιχνίδι της Ubisoft

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί το Riders Republic, ο νέος αθλητικός τίτλος της Ubisoft και πνευματικός διάδοχος του Steep. Σε περίπτωση, όμως, που δεν έχετε αποφασίσει ακόμη αν θέλετε να επενδύσετε το χρόνο και τα χρήματά σας, η γαλλική εταιρία έχει ετοιμάσει ένα ειδικό trial για εσάς.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από αύριο, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και μέχρι τις 27 του μηνός, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τον τίτλο εντελώς δωρεάν στις PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. H Free Trial εβδομάδα θα έχει χρονικό περιορισμό στις τέσσερις ώρες συνολικά και θα προσφέρει πρόσβαση και στα πέντε sports careers του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε σκι, σνόουμπορντ, ποδηλασία και πτήση με wingsuit, μέσα από modes όπως το Mass Race που λαμβάνει χώρα σε ένα τεράστιο χάρτη με άλλους 50 διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως όλη η πρόοδός σας θα διατηρηθεί σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε το τελικό παιχνίδι. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

To Riders Republic κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Google Stadia και Amazon Luna.