Αυτό είναι ίσως το πιο παράξενο trailer που έχετε δει για τα Pokémon

Και αφορά το Pokémon Legends: Arceus
19 Οκτωβρίου 2021 21:24
Αυτό είναι ίσως το πιο παράξενο trailer που έχετε δει για τα Pokémon

Η The Pokémon Company μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επερχόμενο Pokémon Legends: Arceus και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο επεξηγηματικό βίντεο, όπως μας έχει συνηθίσει. Από την άλλη, δεν είναι ούτε κάποιο gameplay. Συγκεκριμένα, το νέο προωθητικό βίντεο του τίτλου έχει μια πολύ σκοτεινή ατμόσφαιρα, με horror πινελιές στο Hisui region.

Το βίντεο και ο ήχος του «κόβεται» ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να μας δώσει την αίσθηση παλιών θρίλερ και έχει έναν ερευνητή που μιλάει καθώς τραβά το βίντεο με την κάμερά του. Παράλληλα, στα πλάνα φαίνονται και κάποια Snorunts Pokémon, ενώ η εξερεύνησή του μάλλον δεν κύλησε ομαλά, καθώς όπως θα δείτε και εσείς στο trailer παρακάτω, κάποιο 'wild' Pokémon του επιτίθεται.

Στην ιστορία, κάτι παράξενο συμβαίνει στα πλάσματα, αφού τα μάτια τους ανάβουν κόκκινα και είναι πολύ επιθετικά, με αποτέλεσμα να χτυπούν τον παίκτη/πρωταγωνιστή. Μάλιστα, φαίνεται πως θα μπορείτε να κάνετε craft ή να αγοράζετε πολλά αντικείμενα, να φτιάχνετε το δικό σας team για expeditions, καθώς και τη δική σας «βάση».

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση στον player που ακολουθεί.