Το Elden Ring χάνει τον Ιανουάριο και καθυστερεί

Αλλά όχι για πολύ…
18 Οκτωβρίου 2021 18:37
Το Elden Ring χάνει τον Ιανουάριο και καθυστερεί

Η FromSoftware μέσα από τα social media της ανακοίνωσε πως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη του επερχόμενου Elden Ring και γι’ αυτό το λόγο, θα καθυστερήσει. Αρχικά, ο RPG τίτλος ήταν να καταφθάσει στις 21 Ιανουαρίου, αλλά πήρε παράταση για τον Φεβρουάριο του 2022.

Συγκεκριμένα, το Elden Ring αναμένεται πλέον στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ενώ η ομάδα ανάπτυξης έκανε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει το Closed Network Test για να το δοκιμάσετε από τις 12 έως 15 Νοεμβρίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερο γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Ο Miyazaki αποκάλυψε πρόσφατα πως η FromSoftware δεν πρόκειται να προσθέσει easy mode στο Elden Ring, αφού για άλλη μια φορά το παιχνίδι δε θα προσφέρει επιλογές επιπέδων δυσκολίας για τους παίκτες. Ωστόσο, ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός επισημαίνει πως τα νέα σύστημα που φέρνει το Elden Ring θα έχουν ως αποτέλεσμα μια πιο επιεικής εμπειρία.

Το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου του 2022.