Το νέο trailer του Suicide Squad: Kill The Justice League τα σπάει με...Tick Tick Boom!

Μουσική υπόκρουση από τους The Hives
16 Οκτωβρίου 2021 20:56
Το νέο trailer του Suicide Squad: Kill The Justice League τα σπάει με...Tick Tick Boom!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Warner Bros Games και η Rocksteady μάς χάρισαν μια νέα ματιά στο Suicide Squad: Kill the Justice League κατά τη διάρκεια του DC FanDome 2021. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το επίσημο story trailer του παιχνιδιού, με τίτλο “Ticking”.

Το συγκεκριμένο βίντεο μας παρουσιάζει την Task Force X, η οποία έχει μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του. 

Για την ιστορία, το Suicide Squad εναντίον Justice League θα έχει open world δομή, με δυνατότητα για co-op, και θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των Batman: Arkham τίτλων.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.