Το Pokémon Legends: Arceus δε μοιάζει τελικά και τόσο με το Breath of the Wild

Φέρνει περισσότερο σε Monster Hunter
12 Οκτωβρίου 2021 10:53
Το Pokémon Legends: Arceus δε μοιάζει τελικά και τόσο με το Breath of the Wild

Από τότε που η Nintendo και η The Pokémon Company ανακοίνωσαν το Pokémon Legends: Arceus, πολλοί fans αναρωτήθηκαν αν όντως ο νέος τίτλος του franchise θα μοιάζει τόσο με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, όσο δείχνει. Η ιαπωνική εταιρία το είχε αφήσει να αιωρείται και τώρα έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση, για το πως λειτουργεί ο κόσμος του παιχνιδιού.

Όπως όλα δείχνουν, το Arceus δε θα είναι εντελώς ελεύθερο, όσον αφορά τον κόσμο του. Παρόλο που πολλοί παίκτες είχαν εντοπίσει από τα trailer πολλές ομοιότητες στο open world του πράγματος με το Breath of the Wild. Η κεντρική του ιδέα θα λειτουργεί αλλιώς και φέρνει περισσότερο στα Monster Hunter.

Μέσα από επίσημη δήλωση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Kotaku, μάθαμε ότι θα υπάρχει ένα χωριό ως κεντρικό hub, όπου ο παίκτης θα παίρνει αποστολές που θα τον «στέλνουν» σε διάφορες ανοιχτές περιοχές στο Hisui region. Μόλις ολοκληρώσει το εκάστοτε task, θα πρέπει να γυρίσει πίσω στο χωριό και να το παραδώσει.

Διαβάστε τη δήλωση παρακάτω:

Στο Pokémon Legends: Arceus, το Jubilife Village θα λειτουργεί ως βάση για τις αποστολές των παικτών. Αφού πάρουν ένα task και προετοιμαστούν για την αποστολή τους, θα ξεκινούν από το χωριό για διάφορες ανοιχτές περιοχές του Hisui. Αφού τελειώσουν με τις έρευνές τους, οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό για να πάρουν το επόμενο task. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξερεύνηση σύντομα.

Στην ιστορία, κάτι παράξενο συμβαίνει στα πλάσματα, αφού τα μάτια τους ανάβουν κόκκινα και είναι πολύ επιθετικά, με αποτέλεσμα να χτυπούν τον παίκτη/πρωταγωνιστή. Μάλιστα, θα μπορείτε να κάνετε craft ή να αγοράζετε πολλά αντικείμενα, να φτιάχνετε το δικό σας team για expeditions, καθώς και τη δική σας «βάση».

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση στον player που ακολουθεί.