Το character transfer του New World θα έρθει την επόμενη εβδομάδα

Τέλος στα queue…
09 Οκτωβρίου 2021 19:28
Το character transfer του New World θα έρθει την επόμενη εβδομάδα

Το New World της Amazon έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με περισσότερους από 900.000 ταυτόχρονους παίκτες τις πρώτες μέρες τους στο Steam. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα τα τεράστια queues των παικτών, αφού πολλοί περίμεναν αρκετές ώρες μέχρι να μπουν στο παιχνίδι, από τον χαμό που γινόταν.

Η Amazon, παρ’ όλα αυτά, είχε δεσμευτεί να φτιάξει αυτό το πρόβλημα με τη δυνατότητα character transfer, δηλαδή όσοι θέλουν να πάρουν τον παίκτη τους και να αλλάξουν server. Τώρα, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, αυτό το χαρακτηριστικό θα καταφθάσει την επόμενη εβδομάδα και θα λύσει τα χέρια σε πολλούς, καθώς θα είναι εντελώς δωρεάν το πρώτο transfer.

Αυτή η επιλογή, ωστόσο, ήταν να φτάσει αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, αλλά επειδή με αυτό το χαρακτηριστικό, εκτός από τον παίκτη μεταφέρεται όλο το progression, το inventory, το currency και το σπίτι, πήρε την απόφαση να το καθυστερήσει. Το πρώτο “token” για να μεταφέρετε τον χαρακτήρα σας θα είναι δωρεάν, ενώ αν θέλετε να αλλάξετε ξανά server θα πρέπει να πληρώσετε ένα ποσό μέσα από το in-game store του παιχνιδιού.

Η εξαιρετική πορεία του παιχνιδιού αποτέλεσε πρόσφατα και αφορμή δηλώσεων για τον Jeff Bezos. Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Amazon δήλωσε:

Μετά από πολλές αποτυχίες και αναποδιές στο gaming, έχουμε μια επιτυχία. Είμαι τόσο υπερήφανος για την ομάδα και την επιμονή της.

Να βλέπετε τις αναποδιές ως χρήσιμα εμπόδια που σε βοηθούν να μαθαίνεις. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, μην τα παρατάτε όσο δύσκολο και αν γίνεται.

Το New World κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο Steam. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.