eFootball 2022 - Στις 28 Οκτωβρίου το πρώτο patch για να διορθωθεί κάπως το «χάος»

Ζητά ξανά συγνώμη η Konami
09 Οκτωβρίου 2021 09:22
eFootball 2022 - Στις 28 Οκτωβρίου το πρώτο patch για να διορθωθεί κάπως το «χάος»

Ναι, ο διαιτητής βρίσκεται πραγματικά μέσα στο έδαφος στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο και αυτό είναι ένα από τα πολλά bugs του eFootball 2022 που καλείται να διορθώσει η Konami.

Όπως σας ενημερώσαμε, η ιαπωνική εταιρία απολογήθηκε πρόσφατα για την κατάσταση που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν προβλήματα με την ισορροπία του gameplay, όπως η ταχύτητα της πάσας και η άμυνα γενικότερα, καθώς και θέματα με τις εκφράσεις των προσώπων των ποδοσφαιριστών, με την κίνηση των παικτών και με τη συμπεριφορά της μπάλας.

Τώρα, η Konami ζήτησε ξανά συγνώμη και ανακοίνωσε πως η ενημέρωση υπ’ αριθμόν 0.9.1 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, το update θα εστιάσει στην επίλυση προβλημάτων που έχουν αναφέρει ήδη οι παίκτες, ωστόσο δεν διευκρινίζεται καμία συγκεκριμένη αλλαγή που πρόκειται να γίνει. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν μελλοντικά, ενώ η Konami δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να λαμβάνει υπόψη τα σχόλια της κοινότητας για τις μελλοντικές ενημερώσεις.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της εταιρίας.

Το eFootball 2022 είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 και PC (μέσω Steam).