Το νέο gaming διαφημιστικό της Coca-Cola είναι στα όρια του cringe (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έχει βομβαρδιστεί από dislikes
07 Οκτωβρίου 2021 13:27
Το νέο gaming διαφημιστικό της Coca-Cola είναι στα όρια του cringe (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διαφημίσεις της Coca-Cola είναι ένας marketing κόσμος από μόνες τους. Από την καθιέρωση του Άι-Βασίλη ως μια μορφή με πρωτοχρονιάτικα δώρα τα προϊόντα της εταιρείας στα χρώματα βεβαίως εκείνης, μέχρι και καμπάνιες που δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία.

Το νέο προωθητικό σποτ των πασίγνωστων αναψυκτικών μάλλον ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε τη Real Magic διαφήμισή της, η οποία αυτή τη φορά έχει ως κεντρικό θέμα το gaming. Βέβαια, το internet και οι gamers δε φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα, αφού έχουν βομβαρδίσει τo βίντεο με dislikes, σε αναλογία σχεδόν 15 προς 1.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το διαφημιστικό δείχνει μια eSports αρένα, όπου οι παίκτες παίζουν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που μοιάζει με έναν συνδυασμό World of Warcraft και Raid: Shadow Legends. Ξαφνικά ο ένας παίκτης χάνει και αποφασίζει να πιει μια Coca-Cola για να αναπληρώσει τις δυνάμεις του. Τότε ο in-game χαρακτήρας θυμάται την οικογένειά του και τις καλές στιγμές της ζωής του και έτσι αποφασίζει να σταματήσει να υπακούει τον παίκτη, ρίχνοντας κάτω το όπλο του. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες του παιχνιδιού τον ακολουθούν και σταματούν να παλεύουν ο ένας τον άλλο. Το θέμα γίνεται πρώτη είδηση παγκοσμίως και έτσι βλέπουμε τον κόσμο να θεραπεύεται και τις διαφωνίες να σταματούν, με το σλόγκαν ‘One Coke Away From Each Other’ να ξεπροβάλει.

Τα σχόλια των χρηστών στο YouTube και στο Twitter είναι ξεκαρδιστικά, με τους περισσότερους να επαινούν την παραγωγή για την ποιότητα του CGI, αλλά να επισημαίνουν συγχρόνως πως το διαφημιστικό μάλλον δημιουργήθηκε από κάποιον που δεν έχει καμία απολύτως ουσιαστική επαφή με το gaming, χαρακτηρίζοντάς το ‘cringe’.

Ανεξαρτήτως, σας αφήνουμε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί και περιμένουμε τα δικά σας σχόλια!

Tags: