Τέλος Εποχής: Η Rockstar αφαίρεσε το Agent του PS3 από την ιστοσελίδα της

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία;
06 Οκτωβρίου 2021 21:03
Τέλος Εποχής: Η Rockstar αφαίρεσε το Agent του PS3 από την ιστοσελίδα της

Αν το γεγονός πως είχαμε πάνω από δέκα χρόνια να μάθουμε οποιαδήποτε νέα επίσημη πληροφορία δεν ήταν αρκετό, η Rockstar Games ήρθε τώρα να δώσει μια για πάντα τέλος στο κεφάλαιο “Agent”. Συγκεκριμένα, όπως παρατήρησε ο χρήστης του Twitter, Ulvi, η εταιρία των Grand Theft Auto και Red Dead Redemption αφαίρεσε τον τίτλο από την ενότητα των παιχνιδιών στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Και επίσημα, λοιπόν, κάθε επίσημο ίχνος του Agent έχει σβηστεί.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Agent είχε ανακοινωθεί το 2009 ως αποκλειστική κυκλοφορία του PlayStation 3, αλλά τελικά δεν έφτασε ποτέ στα χέρια των παικτών. Συγκεκριμένα, ο συνιδρυτής της Rockstar, Sam Houser, είχε περιγράψει το παιχνίδι ως μια εμπειρία που ήθελε πάρα πολύ καιρό να φτιάξει, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Sony για την E3 2009. Αν και οι λεπτομέρειες ήταν λιγοστές, γνωρίζαμε πως πρόκειται για μια stealth περιπέτεια που θα λάμβανε χώρα στη δεκαετία του 1970 κατά τον Ψυχρό Πόλεμο. Ωστόσο, μετά το 2009 τα ίχνη του παιχνιδιού εξαφανίστηκαν σχεδόν από παντού, παρόλο που η Rockstar σχεδίαζε να το κυκλοφορήσει το 2010. Το αξιοσημείωτο είναι πως το παιχνίδι παρέμενε τόσα χρόνια στην ιστοσελίδα της Rockstar, ενώ μέχρι και το Νοέμβριο του 2018, η Take-Two συνέχιζε να διατηρεί κανονικά το εμπορικό σήμα.

Όπως φαίνεται, όμως, η αποκλειστικά του PlayStation 3 μάλλον έχει ακυρωθεί. Μπορείτε να αποσυνδέσετε, λοιπόν, την κονσόλα και να τη βάλετε πλέον στο ράφι.