Σε λίγες ώρες από τώρα η αποκάλυψη του τελευταίου χαρακτήρα του Smash Bros.

“Μην την χάσατε ακόμα και αν δεν παίζετε”
05 Οκτωβρίου 2021 11:21
Σε λίγες ώρες από τώρα η αποκάλυψη του τελευταίου χαρακτήρα του Smash Bros.

Έχουν απομείνει λίγες ώρες για την αποκάλυψη του τελευταίου χαρακτήρα που θα εμπλουτίσει το ήδη εντυπωσιακό ρόστερ του Super Smash Bros. Ultimate. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στο πρόσφατο Nintendo Direct, ο Sakurai θα παρουσιάσει το νέο μαχητή στις 5:00 μ.μ. της Τρίτης 5 Οκτωβρίου (ώρα Ελλάδος).

Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, ο director του τίτλου σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως “δεν πρέπει να χάσει κανείς την αποκάλυψη, ακόμη και αν δεν παίζει το παιχνίδι”.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα tweets του επισήμανε:

Σε μια μέρα, ο τελευταίος μαχητής του Super Smash Bros. Ultimate θα ανακοινωθεί. Ακόμα και αν δεν παίζετε το παιχνίδι, αν ασχολείστε με το gaming θα σας πρότεινα να το παρακολουθήσετε.

Ο τελευταίος μαχητής μπορεί να είναι ένας χαρακτήρας που δε γνωρίζετε ή διαφορετικός απ’ αυτόν που περιμένατε. Ωστόσο, ελπίζω να απολαύσετε την μετάδοση, όσο απόλαυσα και εγώ την καταγραφή της.

Για την ιστορία, ο προηγούμενος χαρακτήρας που έφτασε στον fighting τίτλο της Nintendo ήταν ο Kazuya της σειράς Tekken, ενώ προηγουμένως είχαν προστεθεί στο παιχνίδι οι Pyra και Mythra του Xenoblade Chronicles 2, ο Sephiroth του Final Fantasy VII και οι Steve & Alex του Minecraft.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο τελευταίος χαρακτήρας που θα δούμε σήμερα;