Τα σχέδια της Ubisoft για το μέλλον του Assassin’s Creed Valhalla

Αποκαλύφθηκε το νέο χρονοδιάγραμμα περιεχομένου
02 Οκτωβρίου 2021 14:29
Τα σχέδια της Ubisoft για το μέλλον του Assassin’s Creed Valhalla

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Valhalla και η Ubisoft δε φαίνεται να επιβραδύνει, συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξή του με νέο περιεχόμενο και ενημερώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία έδωσε τώρα στη δημοσιότητα ένα χρονοδιάγραμμα που περιγράφει τα μελλοντικά της πλάνα για το Valhalla. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια ενημέρωση με βελτιώσεις και αλλαγές στις 5 Οκτωβρίου, ενώ λίγες ημέρες μετά θα κυκλοφορήσει και το μεγάλο δωρεάν πακέτο επέκτασης Discovery Tour για όσους θέλουν να εξερευνήσουν περισσότερο την πραγματική ιστορία πίσω από το Βίκινγκ setting του παιχνιδιού.

Παράλληλα, εντός του 2021 η εταιρία σχεδιάζει και μια πολύ πιο αξιοσημείωτη ενημέρωση, με κωδικό έκδοσης 1.4.0. Μέχρι στιγμής η Ubisoft έκανε τη μετάβαση σε μεγαλύτερα νούμερα όταν κυκλοφορούσαν νέα expansions, με το Wrath of the Druids να συνοδεύεται από το patch 1.2.0 και το The Siege of Paris από το patch 1.3.0. Δεν είναι απίθανο η εταιρία να σχεδιάζει, λοιπόν, και κάτι μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε και τις φήμες που κάνουν λόγο για την επιστροφή ενός λατρεμένου χαρακτήρα στο Valhalla. Τέλος, μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται επίσης και το Oskoreia Festival που μάλλον σχετίζεται με την ομότιτλη σκανδιναβική εκδοχή του The Wild Hunt μύθου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν τα patches και ποια είναι τα σχέδια της εταιρίας για μετά το 2021. Ανεξαρτήτως, όμως, το εν λόγω roadmap ακολουθεί παρακάτω.