Η Bandai Namco αλλάζει το λογότυπό της μετά από 15 χρόνια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποτίοντας φόρο τιμής στα ιαπωνικά manga
02 Οκτωβρίου 2021 14:09
Η Bandai Namco αλλάζει το λογότυπό της μετά από 15 χρόνια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περίπου δεκαπέντε χρόνια μετά τη συγχώνευση των Namco και Bandai το 2006, η Bandai Namco Entertainment έρχεται τώρα να αλλάξει για πρώτη φορά το λογότυπό της.

Συγκεκριμένα, η ιστορική εταιρία των Tekken, Gundam και Pac-Man αφήνει στο παρελθόν το πορτοκαλί της λογότυπο, κάνοντας τη μετάβαση σε ένα πιο μινιμαλιστικό σχέδιο, ματζέντα χρώματος, το οποίο μοιάζει με συννεφάκι διαλόγου. Με τον τρόπο αυτό η Bandai Namco θέλει να τιμήσει τα ιαπωνικά manga, στα οποία βασίζονται πολλά από τα παιχνίδια της.

Παράλληλα, το σλόγκαν της εταιρίας άλλαξε από “more fun for everyone” σε “Fun for All into the Future”.

Το τωρινό λογότυπο της Bandai Namco:

Το νέο λογότυπο της Bandai Namco που θα υιοθετηθεί από τον Απρίλιο του 2022:

Τέλος, με αφορμή την ανακοίνωση, η εταιρία δήλωσε:

Το σχέδιο του σύννεφου ομιλίας στο νέο λογότυπο, «Fukidashi» στα ιαπωνικά, εκφράζει τη δυνατότητα του brand μας να συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να εμπνεύσει εκπληκτικές ιδέες. Το σχέδιο αντιπροσωπεύει επίσης τα manga της Ιαπωνίας που έχουν γίνει τόσο δημοφιλή παντού.

Συνολικά, το νέο λογότυπο αντιπροσωπεύει την αποφασιστικότητά μας να επικοινωνούμε με τους fans μας σε όλο τον κόσμο, να αναπτύσσουμε σχέσεις μαζί τους και να δημιουργούμε μοναδική ψυχαγωγία. Τέλος, το ματζέντα που χρησιμοποιείται ως χρώμα, όχι μόνο αντιπροσωπεύει την ποικιλομορφία, αλλά δημιουργεί επίσης και μια φωτεινή και διασκεδαστική εντύπωση και είναι εύκολο να αναπαραχθεί.

Tags: