Gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Το πόνημα της Team Ninja έρχεται τον Μάρτιο
01 Οκτωβρίου 2021 15:25
Gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Η Square Enix σε συνεργασία με την Team Ninja έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα trailer τριών λεπτών (περίπου) από το Stranger of Paradise Final Fantasy Origin. Σε αυτό το βίντεο εκτός από νέα gameplay πλάνα, αλλά και την παρουσίαση μερικών νέων χαρακτήρων, μαθαίνουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για ένα action-rpg που διαδραματίζεται σε έναν καινούργιο κόσμο, με νέους χαρακτήρες και lore. Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν η Team Ninja, συνεργάζεται στενά με μεγάλα ονόματα των Final Fantasy όπως είναι ο Tetsuya Nomura για τη δημιουργία αυτού του τίτλου.

Η ιστορία θέλει τον Jack με τους φίλους του να έρχονται αντιμέτωποι με τον “Chaos”, έναν δαίμονα που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Εκείνοι, ως Warriors του φωτός θα πρέπει να τον σταματήσουν για να μη φέρει το απόλυτο χάος.

Το Stranger of Paradise Final Fantasy Οrigin είναι το νέο παιχνίδι της Square Enix από την Team Ninja (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Stranger of Paradise Final Fantasy origin θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω.