Ο πραγματικός λόγος που καθυστέρησε το God of War Ragnarok θα σας συγκινήσει

Σπάει το σιωπή του ο ηθοποιός του Kratos
30 Σεπτεμβρίου 2021 14:23
Ο πραγματικός λόγος που καθυστέρησε το God of War Ragnarok θα σας συγκινήσει

Σε μια απροσδόκητη και συγκινητική αποκάλυψη προέβη ο Christopher Judge, ο ταλαντούχος ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον Kratos των God of War.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα ξέσπασμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και χωρίς να πάρει καμιά απολύτως έγκριση, ο Christopher τόνισε πως ευθύνεται ο ίδιος που το God of War Ragnarok καθυστέρησε. Για την ιστορία, το God of War Ragnarok είχε ανακοινωθεί αρχικά για το 2021, αλλά η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε εν τέλει για το 2022.

Σύμφωνα με τον Judge αυτό συνέβη επειδή τον Αύγουστο του 2019 δε μπορούσε να περπατήσει. Ο ηθοποιός χρειάστηκε να χειρουργηθεί στην πλάτη και του αντικατέστησαν και τους δύο γοφούς, ενώ χειρουργήθηκε και στα γόνατα. Όντας, λοιπόν, καθηλωμένος, ο Judge δεν είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει στα γυρίσματα.

Η απόφαση της Sony Santa Monica ήταν να περιμένει. Το στούντιο δεν επέλεξε να αλλάξει ηθοποιό για να προχωρήσει η παραγωγή και αν’ αυτού στάθηκε στο πλευρό του Judge μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο. Ο ηθοποιός τόνισε πως τα όσα έκανε η ομάδα είναι πρωτόγνωρα και πως είναι ότι πιο ευγενές έχει συναντήσει στη gaming βιομηχανία. Μάλιστα, επισήμανε πως το στούντιο λατρεύει το God of War και βάζει όλο του το είναι σε κάθε frame, ευχαριστώντας τους για όλα.

Ακολουθούν οι σχετικές δημοσιεύσεις του:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το motion capture και η ηχογράφηση των διαλόγων είναι μια πολύ απαιτητική και σημαντική διαδικασία για κάθε μεγάλη παραγωγή. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, λοιπόν, τι ακριβώς σημαίνει αυτό, παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα behind the scenes πλάνα που δημοσιεύθηκαν από την παραγωγή του προηγούμενου God of War.

Τέλος, ο Christopher Judge αναφέρθηκε και στην αλλαγή του σκηνοθέτη, φέρνοντας στη δημοσιότητα μια ακόμη ιστορία. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Tribeca, ο Cory Barlog αποκάλυψε στον Judge πως παραιτήθηκε, δίνοντας τη σκυτάλη στον Eric Williams. Ο Barlog του ζήτησε να τον εμπιστευτεί, λέγοντας τα καλύτερα για το νέο σκηνοθέτη. Ο Judge του απάντησε χαρακτηριστικά ‘το καλό που του θέλω’, αλλά τώρα αρκετούς μήνες μετά ήρθε και ο ίδιος να χαρακτηρίσει τον Eric ως “θηρίο”.

Η σχετική δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω:

Το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα PS4 και PS5. Η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή εντός του 2022.