Έρχεται νέο Twisted Metal παιχνίδι για το PlayStation;

Φήμες λένε…
30 Σεπτεμβρίου 2021 08:30
Έρχεται νέο Twisted Metal παιχνίδι για το PlayStation;

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση από το VGC που αναφέρει ότι η Sony ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο Twisted Metal παιχνίδι για το PlayStation. Εκτός από αυτό, ακούγεται πως αυτός ο τίτλος βρίσκεται στα χέρια της Lucid Games, ομάδας ανάπτυξης του πρόσφατου Destruction AllStars του PS5.

Τελευταία φορά που είδαμε παιχνίδι στο franchise ήταν πριν δεκαετία και σύμφωνα πάντα με τις διαρροές του VGC, πρόκειται για reboot της σειράς που θα έρχεται απλά με την ονομασία “Twisted Metal”. Οι πληροφορίες του VGC κάνουν λόγο για free-to-play μοντέλο παιχνιδιού και φημολογείται ότι βρίσκεται στην ανάπτυξη καιρό, παρόλο που η Sony δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.

Η Lucid Games ιδρύθηκε το 2011 από πρώην υπαλλήλους της Bizarre Creations, πρώην στούντιο της Activision, γνωστό για τα Project Gotham Racing, The Club και Blur. Μάλιστα, αν δεν το γνωρίζατε, η Sony ετοιμάζει και live-action Twisted Metal σειρά με τους σεναριογράφους των Deadpool και Zombieland και πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie. Έτσι, και το παιχνίδι θα ήταν ό,τι πρέπει για να «αναστηθεί» πλήρως το franchise.

Για περισσότερα σχετικά με το Twisted Metal παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.