Το Marvel’s Avengers έρχεται στο Xbox Game Pass μεθαύριο

Εμπλουτίζεται ξανά η υπηρεσία
28 Σεπτεμβρίου 2021 20:15
Το Marvel’s Avengers έρχεται στο Xbox Game Pass μεθαύριο

Η Microsoft συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να εμπλουτίζει τη συνδρομητική της υπηρεσία Xbox Game Pass και έτσι λίγο πριν το τέλος του μήνα επιφύλασσε μια ακόμη προσθήκη. Ο λόγος γίνεται για το Marvel’s Avengers της Square Enix, το οποίο θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας και στις κονσόλες και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και για cloud streaming στις χώρες που υποστηρίζεται η λειτουργία. Φυσικά, πέρα από το βασικό παιχνίδι, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση και στο μεγάλο Black Panther: War for Wakanda πακέτο επέκτασης που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ μέχρι τις 4 Οκτωβρίου θα λαμβάνει χώρα και ένα Quad XP event.

Για την ιστορία, πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Microsoft ανακοίνωσε και μια πρωτόγνωρη συνεργασία με την Square Enix, αφού οι developers του Marvel’s Avengers και των Tomb Raider στην Crystal Dynamics, θα συνεισφέρουν στην επιστροφή του Perfect Dark. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.