Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Life is Strange Remastered

Μετά την πρόσφατη καθυστέρησή του
25 Σεπτεμβρίου 2021 09:53
Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Life is Strange Remastered

Η Square Enix ανακοίνωσε μόλις τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Life is Strange Remastered. Συγκεκριμένα, το βελτιωμένο πακέτο που θα περιλαμβάνει το πρώτο παιχνίδι της σειράς και το prequel Before the Storm, αναμένεται πλέον την 1η Φεβρουαρίου του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC, Switch και Stadia.

Αρχικά η εταιρία σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το Life is Strange Remastered στο τέλος αυτού του μήνα, δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες μετά το Life is Strange: True Colors. Ωστόσο, η κυκλοφορία του αναβλήθηκε εξαιτίας των προκλήσεων της πανδημίας. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Life is Strange Remastered υπόσχεται αξιοσημείωτες βελτιώσεις για τους χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα των δύο παιχνιδιών, καθώς και γενικές αλλαγές στη μηχανή γραφικών, όπως καλύτερο σύστημα φωτισμού. Παράλληλα, το πρώτο Life is Strange θα εμπλουτιστεί και με πλήρως motion captured animations για τις εκφράσεις των προσώπων των χαρακτήρων.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά το επίσημο trailer που είχε συνοδεύσει την ανακοίνωση του remastered πακέτου για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.