Η αληθινή κιθάρα της Ellie από το The Last of Us Part II θα σας κοστίσει πάνω από €2000

Και έρχεται επιτέλους στην Ευρώπη
24 Σεπτεμβρίου 2021 14:07
Η αληθινή κιθάρα της Ellie από το The Last of Us Part II θα σας κοστίσει πάνω από €2000

Τον Ιούλιο του περασμένου έτους, η Sony είχε κυκλοφορήσει μια ρεπλίκα της κιθάρας της Ellie από το The Last of Us Part II, η οποία ωστόσο είχε γίνει διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Αμερικής. Τώρα, η εταιρία επιφύλασσε μια έκπληξη για τους fans του τίτλου στην Ευρωπαϊκή αγορά, φέρνοντας όχι μια, αλλά δύο συλλεκτικές κιθάρες βασισμένες στο πολυβραβευμένο πόνημα της Naughty Dog.

Αναλυτικότερα, το επίσημο Ευρωπαϊκό PlayStation Gear κατάστημα εμπλουτίστηκε με δύο συλλεκτικές κιθάρες στα χρώματα του The Last of Us. Η πρώτη είναι μια ειδική έκδοση της ακουστικής κιθάρας Taylor 314ce, η οποία είναι αντίστοιχη με αυτή του βλέπουμε στο παιχνίδι. Η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί πολύ ποιοτικά υλικά και κοστίζει 2,399.15€, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου.

Το δεύτερο μοντέλο βασίζεται στην ακουστική κιθάρα Taylor GS Mini και στο μπροστά μέρος του υπάρχει ένα σχέδιο που βασίζεται στο γνωστό τατουάζ της Ellie. Το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει 733.72€, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν επίσης από την 1η Οκτωβρίου.

Δυστυχώς, το PlayStation Gear Shop για την ώρα εξυπηρετεί παραγγελίες μόνο σε Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία και Ισπανία, επομένως αν είστε αποφασισμένοι να εμπλουτίστε τη συλλογή σας με κάποια από τις δύο κιθάρες θα χρειαστείτε κάποιον γνωστό στο εξωτερικό.

Μπορείτε να δείτε εν δράσει την κιθάρα της Ellie μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο είναι ένα από τα cutscenes του The Last of Us Part II.