Το Splatoon 3 έχει διάστημα και θηλαστικά (!?) - Πρώτη gameplay ματιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από το νέο Nintendo Direct
24 Σεπτεμβρίου 2021 02:05
Το Splatoon 3 έχει διάστημα και θηλαστικά (!?) - Πρώτη gameplay ματιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Nintendo Direct ήταν το ολοκαίνουργιο trailer του Splatoon 3. Συγκεκριμένα, ο ιαπωνικός κολοσσός παρουσίασε τα πρώτα gameplay πλάνα τόσο από το single-player όσο και από το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού.

Στο πλαίσιο αυτό είδαμε την εντυπωσιακή πόλη Splatsiville και τις γύρω περιοχές των Splatlands που θα εξερευνήσουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του campaign. Παράλληλα, έγινε γνωστό και το κεντρικό θέμα της ιστορίας, η οποία θα ασχολείται με την επιστροφή των θηλαστικών στον κόσμο του Splatoon, όταν μέχρι τώρα πέρα από μαλάκια υπήρχαν μόνο δύο γάτες. Μάλιστα, σε ένα πλάνο βλέπουμε και τη βάση εκτόξευσης ενός διαστημόπλοιου, οπότε δεν αποκλείεται το παιχνίδι να μας στείλει και στο διάστημα. Τέλος, μερικά στιγμιότυπα αποκάλυψαν και κάποια ολοκαίνουργια νέα που θα μπορούν να αξιοποιήσουν οι παίκτες για να χρωματίσουν τις ψηφιακές άρρενες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το Splatoon 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch το 2022. Ακολουθεί το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.