Ο Giancarlo Esposito απαντά τις ερωτήσεις των παικτών για το Far Cry 6

Είναι ο γιός του δικτάτορα ο Vaas;
21 Σεπτεμβρίου 2021 18:05
Ο Giancarlo Esposito απαντά τις ερωτήσεις των παικτών για το Far Cry 6

Η Ubisoft μετρά πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του Far Cry 6 και έτσι έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο προωθητικό βίντεο για το παιχνίδι.

Σε αυτό, ο Giancarlo Esposito που έχουμε γνωρίσει μέσα από επιτυχημένες σειρές όπως το Breaking Bad και το The Mandalorian, αναλαμβάνει να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις της κοινότητας. Η ιδιαιτερότητα είναι πως ο Esposito έχει μπει για τα καλά στο ρόλο του δικτάτορα και απαντά όπως περίπου και ο Antón Castillo, ο βασικός δηλαδή ανταγωνιστής μας στο Far Cry 6.

Μεταξύ άλλων, ο Esposito απορρίπτει (ή και όχι) δημοφιλής θεωρίες της κοινότητας, όπως ότι ο γιός του Castillo είναι ο Vaas, ενώ προειδοποιεί του παίκτες για το σκύλο που μπορούν να επιλέξουν να τους ακολουθεί.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Το Far Cry 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Ubisoft Connect, Ubisoft+, Epic Games Store και Google Stadia. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα προσφέρει δωρεάν next-gen αναβάθμιση και στο Xbox, αλλά και στο PlayStation οικοσύστημα.