Το Phasmophobia γιορτάζει ένα χρόνο τρόμου με το μεγάλο Anniversary Update

Το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο
20 Σεπτεμβρίου 2021 17:03
Το Phasmophobia γιορτάζει ένα χρόνο τρόμου με το μεγάλο Anniversary Update

Οι δημιουργοί του Phasmophobia γιορτάζουν έναν χρόνο από την κυκλοφορία του άκρως επιτυχημένου παιχνιδιού τους και έτσι κυκλοφορήσαν μόλις μια μεγάλη επετειακή ενημέρωση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Anniversary Update φέρνει στον τίτλο πληθώρα αλλαγών και προσθηκών. Μια από τις αξιοσημείωτες βελτιώσεις είναι το φρεσκαρισμένο journal, το οποίο πλέον θα δίνει τη δυνατότητα στους επίδοξους κυνηγούς φαντασμάτων να σβήσουν αποδεικτικά στοιχεία από τη λίστα και να αλλάξουν τις ρυθμίσεις τους, ενώ έχει βελτιωθεί γενικότερα για να είναι ευκολότερο στη χρήση και την πλοήγηση.

Παράλληλα, έχει προστεθεί η επιλογή του offline singleplayer, χωρίς να χρειάζεται πλέον απαραίτητη σύνδεση στους servers, ενώ έχει αφαιρεθεί και η τυπική πληρωμή $10 όταν ένας παίκτης αποτυγχάνει σε ένα επίπεδο. Πλέον ακόμα και οι αποτυχημένες προσπάθειες θα αποφέρουν έσοδα ανάλογα με την επιλεγμένη δυσκολία. Τέλος, πολλές βελτιώσεις έχει δεχθεί και το VR mode του τίτλου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Anniversary Update του Phasmophobia θα βρείτε στη σχετική ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας ανάπτυξης, Dknighter, μέσα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί.