Τα νέα gaming έπιπλα της IKEA θα έρθουν στα καταστήματα παγκοσμίως τον Οκτώβριο

Σε συνεργασία με το Republic of Gamers τμήμα της ASUS
17 Σεπτεμβρίου 2021 09:48
Τα νέα gaming έπιπλα της IKEA θα έρθουν στα καταστήματα παγκοσμίως τον Οκτώβριο

Η IKEA ανακοίνωσε μόλις πως είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια νέα κολεξιόν επίπλων που θα απευθύνεται στους gamers. Τα ολοκαίνουργια αυτά έπιπλα έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με Republic of Gamers τμήμα της ASUS και θα καταφθάσουν στα καταστήματα παγκοσμίως τον Οκτώβριο.

Συνολικά, η νέα σειρά περιλαμβάνει περισσότερα από 30 προϊόντα και απαρτίζεται τόσο από έπιπλα – gaming γραφεία, καρέκλες, συρταριέρες κ.α. – όσο και από αξεσουάρ – θήκη κούπας, bungee ποντικιού, μαξιλάρι λαιμού κ.α. Η IKEA έχει φροντίσει να υπάρχουν επιλογές σε διάφορες τιμές για να καλύψει τις ανάγκες όσο των δυνατών περισσότερων καταναλωτών.

Με αφορμή την ανακοίνωση, η Ewa Rychert, Global Business Leader of Workspace της IKEA Σουηδίας, δήλωσε:

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να εκδημοκρατιστεί η gaming εμπειρία. Τώρα κάνουμε το πρώτο βήμα στο gaming ταξίδι μας και το κάνουμε παρουσιάζοντας προσιτά gaming προϊόντα υψηλής απόδοσης και ολοκληρωμένες λύσεις που ελπίζουμε να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το γούστο των ανθρώπων.

Από την άλλη, ο Kris Huang, επικεφαλής του Gear and Accessory Business Unit της ASUS, δήλωσε:

Οι gamers παγκοσμίως γνωρίζουν και αγαπούν το Republic of Gamers brand και το εμπιστεύονται για την κυκλοφορία των πιο συναρπαστικών gaming καινοτομιών στην αγορά. Η νέα μας συνεργασία με τους ειδικούς στην IKEA θα επιτρέψει στο Republic of Gamers να βρει νέους και ενδιαφέροντες τρόπους για να συναρπάσει τους gamers στο σπίτι.

Tags: