Μπορείς να παίξεις δωρεάν το Age of Empires 4 αυτό το Σαββατοκύριακο

Έρχεται νέα ανοιχτή beta για όλους τους ενδιαφερόμενους
16 Σεπτεμβρίου 2021 12:53
Μπορείς να παίξεις δωρεάν το Age of Empires 4 αυτό το Σαββατοκύριακο

Απέχουμε μόλις μερικές εβδομάδες από τη μεγάλη επιστροφή της ιστορικής strategy σειράς με το Age of Empires IV και τώρα η Microsoft δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης θα πραγματοποιήσει μια τεχνική δοκιμή για το Age of Empires 4 από αυτή την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου. Στόχος είναι να στρεσαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι servers του τίτλου, έτσι ώστε να μην υπάρχουν τεχνικά προβλήματα όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε; Υπάρχουν δύο τρόποι, ο ευκολότερος είναι δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από το ειδικό κουμπάκι στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam και ο δεύτερος είναι δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από την ειδική Xbox Insider Hub εφαρμογή των Windows 10.

Η εν λόγω open beta θα εστιάζει κυρίως στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά θα περιλαμβάνει και μάχες έναντι της AI σε custom lobbies, καθώς και την Tutorial αποστολή του campaign.

Το Age of Empires IV αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 28 Οκτωβρίου. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.