Ζήσε την εποχή των Βίκινγκ μέσα από το νέο Discovery Tour της Ubisoft

Καταφθάνει για το Assassin's Creed Valhalla τον επόμενο μήνα
15 Σεπτεμβρίου 2021 12:47
Ζήσε την εποχή των Βίκινγκ μέσα από το νέο Discovery Tour της Ubisoft

Όπως είχε συμβεί με την Αρχαία Αίγυπτο, αλλά και με την Αρχαία Ελλάδα, έτσι και τώρα η Ubisoft μάς προσκαλεί να γίνουμε τουρίστες στην Αγγλία και στη Νορβηγία κατά την εποχή των Βίκινγκ.

Αναλυτικότερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε τώρα το Discovery Tour: Viking Age, μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα κυκλοφορήσει ως δωρεάν πακέτο επέκτασης για το Assassin's Creed Valhalla στις 19 Οκτωβρίου ή έναντι £16.99 για όσους δεν έχουν το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως η αυτόνομη έκδοση θα καταφθάσει πρώτα στους υπολογιστές στην προαναφερθέντα ημερομηνία και έπειτα στις Xbox και PlayStation κονσόλες στις αρχές του 2022.

Όπως συνέβη και με τα προηγούμενα Discovery Tour της Ubisoft, έτσι και τώρα αξιοποιείται ο χάρτης που δημιουργήθηκε για το Assassin's Creed Valhalla, αλλά χωρίς εχθρούς και αποστολές. Αντ’ αυτού, η εταιρία μάς προσκαλεί να γίνουμε ψηφιακοί τουρίστες, με διαδραστικές περιηγήσεις και άφθονες πρόσθετες ιστορικές πληροφορίες. Μάλιστα, το Viking Age θα είναι ακόμη πιο καθοδηγούμενο, παρουσιάζοντας τη ζωή εκείνη της εποχής μέσα από διάφορους χαρακτήρες.