Marvel's Guardians of the Galaxy: Το story trailer είναι λες και το έφτιαξε ο James Gunn

Με αυτούς τους φύλακες εσείς θα σώσετε τον γαλαξία τον Οκτώβριο
10 Σεπτεμβρίου 2021 19:16
Marvel's Guardians of the Galaxy: Το story trailer είναι λες και το έφτιαξε ο James Gunn

Η Marvel Games σε συνεργασία με την Eidos Montreal έδωσαν στη κυκλοφορία το νεότερο trailer του Marvel's Guardians of the Galaxy, το οποίο προβλήθηκε κιόλας στο PlayStation Showcase 2021. Αυτό εστιάζει στην ιστορία του τίτλου αλλά και γενικότερα δίνει μια ματιά που είναι λες και τη σκηνοθέτησε ο James Gunn, με λίγη παραπάνω metal να τη ντύνει μουσικά. 

Τι παίζει με την πλοκή;

Η ιστορία λαμβάνει χώρα 12 χρόνια μετά από ένα καταστροφικό διαγαλαξιακό πόλεμο που διέλυσε κάθε ύπαρξη. Ο Star Lord με τους νεοσύστατους Φύλακες του Γαλαξία βρίσκονται στη γύρα για περιπέτειες και δουλειές εδώ και περίπου ένα χρόνο. Αυτή όμως είναι η αφετηρία για ένα ντόμινο εξελίξεων που περιλαμβάνει τη Universal Church of Truth μια παραθρησκευτική οργάνωση που με τις προθέσεις της θέλει να φέρει πίσω όλα όσα χάθηκαν στον Διαγαλαξιακό Πόλεμο. Ωστόσο, δεν είναι όλα όπως φαίνονται και οι "Guardians" θα βρεθούν στο κατώφλι τους για να τους σταματήσουν. 

Οι νέοι χαρακτήρες

Ανάμεσα στους νέους χαρακτήρες που γνωρίζουμε είναι ο Cosmo, ο πανίσχυρος τηλεπαθητικός σκύλος και επικεφαλής ασφάλειας του Knowhere, ο οποίος θα δώσει πολύτιμη βοήθεια στους Guardians και την αποστολή τους. Η Mantis ή όπως τη φωνάζουν "Celestial Madonna", την Kammy ενα μυστηριώδες αλπάκα και πολλούς ακόμα. Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν και την οργάνωση των Nova Corps (εμφανίστηκαν στην ταινία Captain Marvel), οι οποίοι έχουν ως επικεφαλής έναν τεράστιο υπερυπολογιστή ονόματι Worldmind που κουβαλάει τις αναμνήσεις και τις συνειδήσεις όλης της φυλής των Xandar. Το να πάρουν όμως τη βοήθειά του θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. 

Marvel's Guardians of the Galaxy Story Trailer

Πότε κυκλοφορεί το παιχνίδι Guardians of the Galaxy; 

Αναμένεται στις 26 Οκτωβρίου 2021 για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC.