Θες να δοκιμάσεις το Halo Infinite; - Αν κάνεις αυτό το βήμα θα παίξεις στις 24 Σεπτεμβρίου

Προ των πυλών το νέο Technical Test
11 Σεπτεμβρίου 2021 11:22
Θες να δοκιμάσεις το Halo Infinite; - Αν κάνεις αυτό το βήμα θα παίξεις στις 24 Σεπτεμβρίου

Την τελευταία περίοδο η 343 Industries πραγματοποιεί διάφορες δοκιμές για να ελέγξει τις υποδομές της για το Halo Infinite. Όπως έγινε τώρα γνωστό, η επόμενη δοκιμή για το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού αναμένεται στις 24 Σεπτεμβρίου και αυτή τη φορά θα συμμετέχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Halo Insider προγράμματος.

Επομένως, όποιος θέλει να δοκιμάσει το Halo Infinite εντελώς δωρεάν πριν την κυκλοφορία του έχει τώρα τη δυνατότητα να το κάνει. Μοναδική προϋπόθεση είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δοκιμών πριν τις 13 Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και ζητά τη συμπλήρωση ενός μικρού ερωτηματολογίου και έπειτα επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η ομάδα των Unboxholics συμμετείχε στην πρώτη δοκιμή του παιχνιδιού και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικές αρχικές εντυπώσεις.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη multiplayer δράση του μέσα από το trailer που ακολουθεί.