Η PlatinumGames θέλει να δείξει το Bayonetta 3, αλλά δεν είναι στο χέρι της 

Η ομάδα δηλώνει περήφανη για το παιχνίδι της

Η PlatinumGames θέλει να δείξει το Bayonetta 3, αλλά δεν είναι στο χέρι της

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το πρώτο trailer του Bayonetta 3, τον Δεκέμβριο του 2017, στα The Game Awards. Από τότε ο τίτλος της PlatinumGames έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αφήνοντας τους παίκτες να αναρωτιούνται. Τώρα, η ομάδα σπάει τη σιωπή της, τονίζοντας πως θέλει πολύ να δείξει το παιχνίδι, αλλά σημειώνοντας πως αυτό δεν είναι στο χέρι της.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από το VGC, ο ταλαντούχος δημιουργός της σειράς, Hideki Kamiya, δήλωσε:

Αν θυμάστε την τελευταία φορά, είχα πει πως παρόλο που όλοι ρωτούν για το Bayonetta 3, μάλλον θα πρέπει να τους πείτε να το ξεχάσουν για λίγο. Προς το παρόν κρατάω ακόμη την ίδια στάση, γιατί εν τέλει δεν είναι δική μας απόφαση το τι μπορούμε να δείξουμε, ούτε το πότε.

Όσο κι αν φωνάζουν όλοι ότι θέλουν να το δουν, περιμένουμε πάρα πολύ να το κυκλοφορήσουμε. Όλοι όσοι εργάζονται στο project είναι περήφανοι για αυτό που δημιουργούμε και θέλουμε να δει ο κόσμος όσα φτιάχνουμε.

Οπότε όσο το περιμένουν οι fans, τόσο περιμένουμε και εμείς τη μέρα που θα μπορέσουμε να το δείξουμε. Θέλουμε όλοι να μας επευφημούν καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Θέλουμε κι εμείς να το δείξουμε!

Παράλληλα, ο επικεφαλής της PlatinumGames, Atsushi Inaba, πρόσθεσε:

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Μην ανησυχείτε αυτή τη στιγμή. Όλα είναι ΟΚ. Θα είναι ένας τίτλος υψηλής ποιότητας. Βάζουμε όλο μας το είναι σε αυτόν.

Για την ιστορία, η Platinum Games εργάζεται αυτή την περίοδο και στο Project G.G. καθώς και στο Babylon's Fall. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα διάφορα παιχνίδια της επομένως, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

4 σχολιο(α)