Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Metroid Dread σε ένα μεγάλο βίντεο

Στις 8 Οκτωβρίου η νέα περιπέτεια της Samus Aran
11 Σεπτεμβρίου 2021 11:00
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Metroid Dread σε ένα μεγάλο βίντεο

Η Nintendo συνεχίζει την προώθηση του επερχόμενου Metroid Dread, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον επόμενο μήνα και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε ένα νέο trailer. Αυτό, έχει διάρκεια τα πέντε λεπτά (περίπου) και μας παρουσιάζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Samus Aran.

Η πιο δημοφιλής bounty hunter του γαλαξία, θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σωρό νέους εχθρούς, αλλά θα μπορεί να τους πολεμήσει άνετα χάρη στο arm canon, τους πυραύλους της, το melee counter καθώς και τα νέα abilities που θα βρει, ενώ για να ψάξει όλα τα μυστικά θα λάβει και νέες κινήσεις, όπως είναι το slide και το spider magnet.

Ο τίτλος παρουσιάζει για πρώτη φορά στο σύμπαν του Metroid και τα E.M.M.I. κάποια ρομπότ που την κυνηγούν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι θέλοντας να την αιχμαλωτίσουν. Εκείνα, ακούν την ηρωίδα από τον ήχο που βγάζει και όταν συμβεί αυτό θα πρέπει να τρέξει γρήγορα μακριά τους ή να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα abilities.

Πρόσφατα, οι developers εξήγησαν πως πλέον το χαρακτηριστικό arm cannon της Samus μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ελεύθερα και όχι μόνο στις οκτώ κατευθύνσεις, όπως στα αρχικά side-scrolling Metroid παιχνίδια.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του παιχνιδιού, γνωρίζουμε ότι η Samus πετά προς τον πλανήτη ZDR για να εξερευνήσει κάποιες αναφορές που έχουν γίνει και αφορούν τα παράσιτα (του Metroid Fusion), ότι αυτά ζουν ακόμη. Εκτός από αυτό, υπάρχει και ένας ρομποτικός E.M.M.I. που κυνηγά την Samus.

Το Metroid Dread θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 8 Οκτωβρίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.